KARAŞAR SEVGİ EVİ

Değerli hemşehrilerim uzun zamandır ihtiyaç duyduğumuz ve yapılmasını planladığımız sevgi evi projemiz gerçekleşme aşamasındadır bir hayırsever vatandaşımızın derneğimizi arayarak bu projeyi kendilerinin üslenmek istekleri beyanı üzerine Beypazarı belediyesi başkanımız sn Tuncer KAPLAN beyefendi ile görüşmelerimiz olumlu değerlendirilerek uygun bir arasa tahsisi yapılacaktır yapılması planlanan Karaşar sevgi evi Karaşar da ve Ankara da yaşayan yaşlılarımıza hizmet verecektir.
Karaşar ailesi ve Dernek yönetimi adına başkan
Mehmet KAYTANBIYIK..

Bunları da sevebilirsiniz